Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Big2 Platform Kft. (a továbbiakban: "Vatera") által működtetett online aukciós piacterek (a továbbiakban: honlapok) látogatói részére!
Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: tartalom) a Vatera szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.
A Vatera által működtetett honlapokon lévő valamennyi tartalom jog által védett! A tartalom látogatói, a Vatera felhasználói a honlapok tartalmát kizárólag a Vatera előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

E fenti előírások alól kivételt képeznek a Vatera felhasználó által közzétett tartalmak (pl. terméklapok, képek), melyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

A Vatera által működtetett honlapokra/ aloldalaira mutató linkeket a Vatera előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat.
Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy a Vatera honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

Big2 Platform Kft.

Kapcsolódó anyagok: