Segítség a Vaterázáshoz

Hogyan lehet utólag képet cserélni vagy feltölteni?

Azoknál a termékeknél, amelyeket már feltöltöttél, de ajánlat nem érkezett rájuk, lehetőség van a képek lecserélésére.

Amennyiben fotót cserélnél, először a Személyes menüben az Eladó áruk szövegre kell kattintanod. Ezt követően az adott termék További opciók szövegére klikkelve válthatsz képet (Képek módosítása). Maximum 2 Mb nagyságú, .jpg vagy .gif formátumú képet tölthetsz fel.

Miután feltöltötted a képet, ellenőrizd, hogy az látható-e! A legjobb ellenőrzési mód, ha a terméklapot tekinted meg, hisz ezt látják az érdeklődők is. Utólagos képfeltöltés esetén ajánlott frissíteni a terméklapot (frissítés gomb vagy Ctrl+F5). Előfordulhat ugyanis, hogy a böngésző beállításaiból adódóan elsőre nem jelenik meg a kép.

Kérjük, ügyelj arra, hogy rendszerünk adatbázisának frissülési ideje 25-30 perc, vagyis ennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az eszközölt változtatás látható legyen.

Ha már licitáltak az aukcióján, Ön mégis szeretne újabb képet feltölteni, javasoljuk, hogy töltse fel a képet egy ingyenes képfeltöltési oldalra (pl. kepfeltoltes.hu),
majd a képre mutató direkt linket megadhatja a terméklevelezésben. A kép kizárólag a termékről készülhet és semmilyen elérhetőséget vagy arra utaló információt nem tartalmazhat.

Ha már licitáltak az aukciódon, mégis szeretnél újabb képet feltölteni, javasoljuk, hogy töltsd fel a képet egy ingyenes képfeltöltési oldalra (pl. kepfeltoltes.hu), majd a képre mutató direkt linket megadhatod a terméklevelezésben. A kép kizárólag a termékről készülhet és semmilyen elérhetőséget vagy arra utaló információt nem tartalmazhat.

 

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!