Segítség a Vaterázáshoz

Leggyakrabban felmerülő kérdések a 300 Ft alatti számlákkal kapcsolatban.

Miért kaptam ilyen kis összegű számlát?

Piacterünk számlázási rendszerének megújulása miatt elkerülhetetlenné vált, hogy a jelenlegi Vatera/TeszVesz oldalon a 300 Ft alatti, eddig ki nem számlázott tételekről is kiállítsunk számlát. A 300 Ft alatti számlázásra az Általános Felhasználási Feltételek biztosítanak számunkra lehetőséget. 

A jövőben is várhatom, hogy ilyen alacsony összegről kapok számlát?

Igen, ugyanis számlázási rendszerünk megújulását követően, az adott hónapban igénybe vett szolgáltatások után fizetendő díjakat kiszámlázzuk abban az esetben is, ha ezek összege 300Ft alatt van.

Az elmúlt években nem is Vateráztam, honnan jött most mégis ez a költség?

A Vatera/TeszVesz korábban, évente egy alkalommal kiszámlázta az igénybe vett szolgáltatások után fizetendő összegeket, akkor is ha azok nem érték el a 300Ft-os határt. A számlázási rendszer megújulása miatt ezen összegek kiszámázása esedékessé vált. A most kiszámlázott tételek eddig is megtalálhatóak voltak a Számlázandó tételek között és minden esetben az igénybe vett szolgáltatások után felszámított díjakat tartalmazzák.

Hol voltak ezek a tételek eddig, miért nem láttam őket?  

Ezek a tételek eddig is megtalálhatóak voltak Személyes menüjében/Saját oldalán a kiszámlázandó tételek között.  
Ezt a számlát akkor is be kell fizetnem, ha többe kerül az utalás?

Erre a kiállított számlára is azon általános szabályok vonatoznak, mint bármely más általunk kibocsájtott számlákra. Ennek alapján, az alacsony összeg ellenére is, ki kell egyenlíteni a tartozást. Ha van lehetőséged internetes bankkártyás fizetésre, akkor érdemes megfontolni, hogy ilyen módon fizeted be a kiállított számlát, mert sok esetben ennek banki költségei jóval kedvezőbbek lehetnek az utalásénál.

Mi történik, ha nem fizetem be a számlát?

Erre a kiállított számlára is azon általános szabályok vonatoznak, mint bármely más, általunk kibocsájtott számlára, tehát az alacsony összeg ellenére is, ki kell egyenlíteni a tartozást.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!