Segítség a Vaterázáshoz

Milyen értékeléseket adhatok?

Pozitív értékelés adható amennyiben minden rendben zajlott le, nem volt semmi komolyabb fennakadás a termék átvételében vagy fizetésében és a tranzakció létrejött. A partner pontos, figyelmes volt, és körültekintően járt el az adásvétel folyamán.

Semleges értékelés adható amennyiben elégedett voltál, de fennakadások voltak a termék átvételében, a fizetési folyamatban vagy a tranzakció nem jött létre a partner nem kellő körültekintése, hiányos információi vagy egyéb miatt. A partner a problémákat figyelembevéve korrekt, megértő hozzáállást tanúsított.

Negatív értékelést csak legvégső esetben ajánlott adni, akkor, ha a partnerek minden tőlük telhető lépést megtettek az adásvétel sikeres lebonyolítása érdekében, de elégedetlen voltál a tranzakció lebonyolításával és komoly gondok voltak a folyamatokban. Az értékelés szövege legyen tényszerű, tárgyilagos és kerüld a személyeskedést! A negatív értékelésre az értékelt felhasználó reagálhat, amely így közvetlenül a negatív értékelés alatt lesz látható a minősített felhasználó adatlapján.

Kérjük, hogy az értékelésnél körültekintően járj el, ugyanis azt utólag módosítani csak bizonyos feltételek mellett lehet. A leadott pozitív vagy semleges értékelést negatívra módosítani nem lehet!

Mindemellett a Vatera lehetőséget biztosít arra, hogy a semleges vagy negatív jelzésre közvetlenül a visszajelzés alatt reagáljon az érintett felhasználó, így látható a másik fél véleménye is a történtekről. Az esetleges érdeklődő így teljes képet kaphat az adott helyzetről. Ezt a Személyes menüjében az Értékelések/Válaszolás értékelésekre menüpontban teheted meg.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!