Segítség a Vaterázáshoz

Regisztráció nélküli vásárlás után kapott automatikus pozitív értékelés

Mivel regisztráció nélküli vásárlás esetén a vásárló fél nem tud értékelést készíteni a tranzakcióról, így 2016 április 20-tól - felhasználóink kérését szem előtt tartva - bevezettük, hogy az eladó, regisztráció nélküli vásárlással kapcsolatosan is szerezhet automatikusan egy pozitív értékelést.

Mivel a Vaterás adásvételek biztonságának egyik alappillére az értékelési rendszer, így igyekeztünk egy olyan struktúrát kialakítani a regisztráció nélküli vásárlás során megszerezhető automatikus pozitív értékelési rendszerrel kapcsolatosan, amely minimálisra csökkenti az ezzel kapcsolatos visszaélés lehetőségét.

Fontos tudni, hogy a rendszerbe beépített különféle paraméterek nyomán nem minden esetben jár regisztráció nélküli vásárlás nyomán automatikus pozitív értékelés!

Az egyik alapvető feltétel, hogy az eladó az adásvételt sikeres-pozitív minősítéssel értékelje. Bármilyen egyéb értékelés kerül leadásra, az eladó nem kap a tranzakció után viszont-értékelést.
Ezen felül számos egyéb szempontot is figyelembe vesz a rendszer, amely alapján elválik, hogy megkapja-e az eladó az automatikus pozitív értékelést vagy sem. Ha nem kerül kiosztásra az értékelés (mert valamelyik feltételt nem teljesíti az eladó), akkor sincs ok aggodalomra, mert a rendszer eltárolja ezt az értékelést, és ha bizonyos időn belül a felhasználó fiókja már megfelel a meghatározott feltételeknek, akkor visszamenőlegesen is megkapja az így szerzett értékelést.

Amennyiben kiosztásra kerül egy automatikus pozitív értékelés, arról e-mailben értesítést kap az eladó, valamint megjelenik az alábbi kinézetű értékelés a visszajelzéseit mutató oldalán:« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!