A Vatera galéria beállítása

1. Kategória beállítások

Amennyiben Ön nem ad meg beállítást, akkor az összes kategóriából véletlenszerűen jelennek meg a termékei. Ha az Ön termékei jellemzően egy főkategóriában találhatóak, (pl.: Autó-Motor) célszerű a megjelenítéskor az Autó-Motor főkategóriát kiválasztania. Ha az Autó-Motor kategórián belül nagy darabszámú terméke van több alkategóriában szétszórva, praktikus a megjelenítéskor az "Adott termék alkategóriáján belül" opciót választani.

Kategória beállítások
kép nagyítása

Az Ön egyéb termékeire történő átkattintásokat nagyban befolyásolhatja, hogy mely termékek jelennek meg galériájának első soraiban. Amennyiben Ön sok hagyományos aukciót indít, célszerű a termékeket lejárat szerint, vagy licitek száma szerint rendeznie. Amennyiben fix áron értékesíti áruit, praktikus ár szerint rendeznie termékeit, hisz sok vásárlónál az alacsony ár elsődleges választási szempont, valamint kisebb értékű termékeket, tapasztalatlanabb vaterások is nagyobb bizalommal vásárolnak.

2. Szűrés

Ha termékkínálatának vannak olyan elemei, amelyet nem felétlenül előnyös az egyéb termékei iránt érdeklődők számára megjeleníteni, használja a szűrő beállításokat. Például ha Ön jellemzően új, garanciális TV készülékeket árusít, azonban pár használt, hibás darabot is értékesít a vaterán keresztül, értelemszerű a szűrési feltételeknél az új termékek megjelenítését beállítania. Ha Ön elsősorban drága, márkás órákat értékesít, azonban rendelkezik néhány olcsóbb, kevésbé márkás darabbal is, célszerű az árra szűrés alsó határát megadnia.

Szűrés
kép nagyítása

3. Egyéb beállítások

A megjelenő galériában alkalmazott szöveg- és háttérszínt tudja szabványos színkódokkal módosítani. A színmódosításhoz kattintson a megfelelő mezőbe és a megjelenő palettáról válassza ki a megfelelő színt. A színmegválasztás során az egyik legtöbbször elkövetett hiba, hogy nincs elegendő kontraszt a szöveg (vagy grafika) és a háttér színe között, és ezért egybeolvadnak, és ezért a szöveget nem lehet elolvasni. Vannak színkombinációk, amiket több okból is célszerű elkerülni (pl.: zöld-kék, piros-zöld, piros-kék).

Egyéb beállítások
kép nagyítása

4. Alkalmaz

A gomb megnyomása után a megváltoztatott beállítások 10-15 perc múlva lépnek életbe. Amennyiben nem tapasztal változást, használja böngészője frissítés gombját, ellenőrizze beállításait!

« Vatera Galéria nyitólap Vatera Galéria megrendelése »