Tippek a sikeres eladásért - Töltse fel a termékét

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a sikeres termék feltöltéshez és eladáshoz szükséges legjobb tippeket. Szánjon néhány percet az ismertető átolvasására és máris magabiztosan vaterázhat!
Töltse fel a termékét

Töltse fel a termékét

Így lehet terméklapja népszerűbb.
Az eladásra kínált termék vaterás oldalának összeállítása.
Kezdetnek segíthet, ha belegondol, hogy Ön milyen információkat szeretne megtudni egy hasonló termék vásárlása előtt.
További tippek:

Egy jó kép többet ér, mint ezer szó.
Egy jó kép a Vaterán is többszörösére növeli az eladás esélyét. A potenciális vásárlók többsége először a listázó oldalakon vagy a képes ajánlatok között keres, mielőtt egy konkrét termék terméklapját megnézi.

Növelje sikerének esélyét!

A Vaterára feltett termékről nem szükséges művészi fotókat készíteni, azokat akár mobillal is készítheti. A lényeg, hogy a termék vagy annak egy fontosabb részlete (esetleges sérülés, azonosítószám, stb.) jól látható legyen. Ha a terméket több oldalról is érdemes bemutatni, akkor töltsön fel több fotót. Érdemes odafigyelni, hogy a képek mérete ne legyen túl kicsi, a tapasztalat az, hogy a 800x600 felbontás a legtöbb esetben elegendő (vigyázat: túl nagy se legyen, 120 kB fölötti méret feltöltése most nem lehetséges nálunk).

Egy jó kép többet ér, mint ezer szó

Fontos a jó címsor.
Ez az, amit listázáskor, vagy a keresések eredményeinek megadásakor először meglát az adott terméket kereső felhasználó. A jó címsor kiemeli a terméket a többi hasonló közül és segít, hogy lehetséges vevői azonnal megtudhatják a legfontosabb információkat. Milyenek a jó címsorok?
  • Egy jó címsornak pontosan definiálnia kell, hogy mi is az, amit Ön árul.
  • A Vaterán senki sem fog rákeresni pl. a gyönyörű, fantasztikus, vagy egyéb jelzőkre, sokkal inkább a paraméterekre. Ezért mindig szerepeltesse a címsorban az árverésre bocsátott termék márkáját, vagy gyártóját és lehetőség szerint az anyagát!
  • Mindig emelje ki azt a különlegességet vagy specialitást, ami az Ön termékét megkülönbözteti az ugyanabban a kategóriában szereplő többi terméktől (kiemelkedően jó ár, nagy teljesítmény, újszerűség, ritkaság, stb.)!
  • Takarékoskodjon a karakterekkel!
Rossz, nem hatékony címsorok Helyesen
autó eladó 1995-ös Renault Laguna 2.0RT x forintos kikiáltási áron!
Számítógép monitorral P IV 1.5GHz Dell PC, 512MB RAM,DVD RW!

A termékleírás legyen informatív: A részletes és a valóságnak megfelelő termékleírás a sikeres értékesítés egyik legfontosabb záloga. A termékleírásban nem kell regényeket írni. Inkább legyen tömör, de tartalmazza a termék legfontosabb paramétereit. Ha több információt akar megosztani, akkor azt hosszú átláthatatlan mondatok helyett érdemes felsorolásszerűen pontokba szedni.

A termékleírás legyen informatív


Az eladás előkészítése
Regisztráljon és váljon teljes jogú felhasználóvá!
Kiemelések, tanácsok
Néhány hasznos információ, amivel növelheti hatékonyságát.